Populära shoppingsökningar

Det är populärt att handla online men det finns ytterligare ett steg, nämligen populära saker att handla online. Det finns saker som knappt säljs online och det finns saker som säljs i tusentals varje dag.

Shoppa i Stockholm

En av de vanligare sökningarna online är givetvis att shoppa i Stockholm. Stockholm är Sveriges huvudstad och det är där flest människor bor. Det är också där som flest turister i Sverige kommer. Därför finns det ett gott kundunderlag för alla butiker. I Stockholm finns även internationella modekedjor som bara finns där i Sverige. Några exempel är Prada och Gucci.

I Stockholm finns även den stora gallerian NK som samlar många av Sveriges och världens mest exklusiva klädmärken. Det finns även juvelaffärer i huvudstaden för den som har råd att titta in.

Fri frakt

Många kunder gillar att företag erbjuder fri frakt. Det känns som skönt att slippa betala fraktkostnaden även om den inte är så hög. Det många glömmer bort i sina tankar är att den fria frakten givetvis inte är så fri som man tror. Företagen kan istället lägga kostnaden på serviceavgifter eller öka totalsumman för varan. Var skeptisk och lita inte blint på att en vara med fri frakt verkligen är billigare än samma vara från en annan återförsäljare.

Mellan gångerna du jämför priser kan du ägna dig åt casino i mobil och försöka vinna pengar (som du sedermera kan shoppa för).

Hemleverans

Hemleverans är många gånger mycket skönt. Du får helt enkelt varan levererad direkt till brevlådan eller dörren. I dessa tider när viruset COVID-19 härjar över hela världen kan det kännas tryggt att få varan levererad direkt till dörren. Alternativet att åka till ett postombud är säkert inte lika kul. Varor märkta med hemleverans är så gott som alltid dyrare än att få dem till ett postombud. Det behöver dock inte vara så då stora företag som har stora avtal med logistikföretag helt sonika får hemleveranser inbakade i avtalet.

Nackdelen med vissa hemleveranser är att man själv måste vara hemma när budet kommer. Om det är någon annan som tar emot paketet ska fullmakt/din legitimation och vederbörandes legitimation uppvisas. En underskrift på att paketet lämnats ut krävs också.